Felhívás!

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ jelenlegi épületét 1981-ben adták át, ekkor kezdte meg működését. Az intézmény a jövő évben, 2021-ben ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját. Ez idő alatt felnőtt egy nemzedék. Az első mozgásművészeti gyermektanfolyamokon résztvevők többsége ma már közel 50 éves vagy több. Valószínűleg családos, felnőtt ember, aki ma már saját gyermekével jár hozzánk rendezvényeinkre. Az első ifjúsági klub tagjai 60 évesek, gyermekeik is felnőttek.

A fiatal felnőttek középkorúak lettek, az akkori 40-esek pedig már szépkorúak, nagyszülők, vagy akár dédik. Készülünk az évfordulóra, hagyományosan ismét dokumentumkiállítást, filmösszeállítást, kiadványt tervezünk.
Szeretnénk kedves közönségünket, rendszeres látogatóinkat megkérni arra, hogy emlékezzenek velünk együtt. Most talán jut egy kis idő arra, hogy keressenek otthon saját tárgyi emlékeket, dokumentumokat, fotókat, filmeket, akár gondolatokat is, melyek intézményünkkel kapcsolatosak és szívesen megosztják velünk akár itt az oldalunkon, akár e-mailben (nagy.monika@efmk-budakeszi.hu) és majd persze személyesen is.
Így a körülmények ellenére is kicsit együtt lehetünk, mert hiányoznak nekünk, várjuk, hogy újra találkozhassunk. Addig is fogadják szeretettel a 35. évfordulóra készített kisfilmünket!