Ismét az online térbe költöztünk

Az Erkel Ferenc Művelődési Központban sajnos a járványhelyzet miatt decemberben sem tudtuk fogadni látogatóinkat. A tavaszihoz hasonlóan most is az online térben, elsősorban Facebook oldalunkon és honlapunkon ajánlottuk programjainkat, tartottuk továbbra is a kapcsolatot közönségünkkel. Új online terünkön YouTube csatornánkon kisfilmjeinket és a visszatekintéseket is folyamatosan megtekinthetik.

Hét zenekarról készítettünk ismét koncert felvételek a Stream On You csapatával közösen: a Wasbeton, a Nemcsak Berry , a Mascalero, a Blackwater Bullfrog, a Jerry Lee’s Rock & Roll Service, a Blues Life Band és a Karmazsin zenekarokkal.

A Keszi táncház zenekarairól, a Szigony és a Rojtos együttesről is filmfelvétel készült.

Gábor Emese és Mechler Anna saját mesekönyveikből olvastak fel téli meséket gyerekeknek.

Bánó Attila író, 30 új meghökkentő eset a magyar történelemből című új könyvéről beszélgetett Dr. Szabados György történésszel.

Fenyőgyöngye Nyugdíjas klubunk tagjai karácsonyi süti recept mellett verset és karácsonyi jókívánságaikat osztották meg velünk.

Karácsonyhoz közeledve december 10-től pedig „Készüljünk közösen a karácsonyra” címmel minden nap látogatóink figyelmébe ajánlottunk könyveket, filmeket, verseket, zenéket, kreatív ötleteket, recepteket, népi hagyományokat.