A Kisvárosi Nyári Esték koncertsorozatában fergeteges zenei élményben lehet részünk a boogie-woogie-tól a sanzonon át a klasszikus és kortárs zenéig.

A rendezvényekre a mediterrán hangulatú budakeszi iskolaudvaron kerül sor.

A Zongorista Találkozó különleges zenei formációja már több mint húsz éve koncertezik. A már színpadképében is egyedülálló produkcióban három zongorista tüzes boogie-woogie párbaját hallhatja a közönség, dob kísérettel, instrumentális és énekes részekkel. Várjuk a rock’n’roll és a tánc szerelmeseit is!

Jegyvásárlás

Edith Piafnak állít emléket a Padam című verses-zenés sanzonest, közismert Piaf-dalokkal és kevésbé ismert sanzonokkal idézve Párizs és a Montmartre hangulatát.

Jegyvásárlás

A lenyűgöző csellóvirtuóz egyedülálló formációjában a cselló áll a zenekar élén. Missziója a klasszikus és kortárs zene, valamint tradicionális cigányzene fúziója. Előszeretettel játszanak saját darabokat és napjaink híres filmzenéit is, de a magyar verbunkos zene is felcsendül.

Duka Elemér több száz évre visszavezethető zenész család sarja. 12 éves korában felvételt nyert a Bartók Béla Konzervatóriumba, majd a Liszt Ferenc Zeneakadémián folytatta tanulmányait. Mága Zoltán szimfonikus zenekarában játszott szólamvezető csellistaként, amerikai turnéjuk alatt olyan helyeken lépett fel, mint a Lincoln Center vagy a Carnegie Hall.

Jegyvásárlás

Halj meg, és nagy leszel című előadásában Hobo őszintesége megrendítő és bátorságot adó.

A 14 stációból álló darab nemcsak Hobo 70 évét mutatja be dalszövegein keresztül, hanem az ország elmúlt évtizedeit is. A monodráma visszarepíti a nézőt a múltba, a rendszerváltáshoz és megérkezik a jelenbe, a mai Magyarországra.

Zene: Póka Egon, díszlet: Olekszandr Bilozub, rendezte: Vidnyánszky Attila.

Jegyvásárlás

Jegyárak:

  • székes jegy: elővételben 6000Ft, az előadás napján 6900Ft
  • lépcsőjegy: elővételben 3000Ft, az előadás napján 3900Ft (A lépcsőjeggyel a lépcsőn ülve foglalhatnak helyet, párnát biztosítunk.)
  • Bérlet: 15.000Ft, csak elővételben

Hobo előadására a belépés díjtalan, a Déryné program támogatásának köszönhetően.  Kérjük, támogató jegy vásárlásával segítse munkánkat, amely 3000 és 6000 forintért váltható.

Helyszín: Budakeszi, Árpád fejedelem tér 1., iskolaudvar
Megközelítés: a Széll Kálmén tér irányából 222-es busszal a végállomásig